Easy Way nieuws

 • Het hoogste woord: de studentchauffeur

  Thursday, 26 March, 2015

  1. Kun jij jezelf even kort voorstellen? Ik ben Sanne Groot-Zevert, 23 jaar en woon in Hengelo. Ik volg de lerarenopleiding Aardrijkskunde en zit nu in het 1e jaar.
  Hiervoor heb ik een toeristische opleiding gedaan en daarna een jaar in de horeca gewerkt. Maar ik kreeg (gelukkig) toch weer de behoefte om de schoolbanken in te gaan en de opleiding bevalt nu heel goed.


  2. Vond je het ‘spannend’ om voor privéchauffeur te solliciteren met de gedachte om in grote auto’s te gaan rijden voor belangrijke mensen? Via een vriendin van mij die hiker is bij Easy Way heb ik gesolliciteerd via de website.
  De functie van hiker leek mij ook leuk, maar op dat moment was er alleen een vacature voor privéchauffeur in mijn regio. Ik was nieuwsgierig en vond het wel spannend, maar was zeker niet bang om als privéchauffeur aan de slag te gaan. Tijdens het sollicitatiegesprek werd ik wel nieuwsgierig naar het type mensen waar ik voor zou gaan rijden. Grote auto’s was ik al aan gewend, thuis hebben wij verschillende lease auto’s gehad en ook op vakantie heb ik regelmatig een goede auto gehuurd.
  Hoewel een Ferrari nog niet op mijn pad is gekomen, maar wie weet!

   

  3. Wat vind je het leukste aan deze bijbaan en wat zou je wel kunnen missen? Ik vind zoveel dingen leuk aan het werken bij Easy Way: het contact met de klant, het rijden zelf, je leert verschillende type mensen kennen en het is ideaal dat je tijdens het wachten kunt studeren. Bovendien leer je het wegennet goed kennen en kom je op zoveel plaatsen in het land. Nee, ik zou niets kunnen verzinnen wat ik minder vindt aan mijn bijbaan.


  4. Zijn er weleens klanten die verbaasd zijn dat er een vrouw achter het stuur plaats neemt? Nee, ik heb wel het idee dat ze eerder een man verwachten, maar ik heb daar nog nooit opmerkingen over gehad. Ik rijd zelf best vaak voor dezelfde klant, dus dan raak je snel aan elkaar gewend. Ik ben voorkeurchauffeur voor deze man, een hele eer natuurlijk.

   

  5. Hoe reageren familie en vrienden op jouw bijbaan? Heel positief. Mijn ouders zeggen vaak: ‘kijk daar heb je de privéchauffeur weer die voor ons gaat rijden.’ Vrienden reageren ook altijd leuk, het lijkt ze een zeer relaxte bijbaan. Easy Way is goed bekend bij mensen van mijn leeftijd merk ik, en ik heb al weleens anderen enthousiast gemaakt om te gaan solliciteren.

   

  6. Heb je tot slot nog tips voor privéchauffeurs die net zijn begonnen bij Easy Way? Bereid je ritten altijd heel goed voor. Soms kan een navigatie niet aanwezig zijn of niet werken, dan is het belangrijk dat je de route toch echt goed kent. Dan ga je zelfverzekerd op pad en kom je niet snel voor verrassingen te staan. Bovendien leer je op die manier de wegen in Nederland echt goed kennen en rijd je altijd met plezier de klant naar de bestemming.

   

Reageer

FOUT: si-captcha.php plugin geeft aan dat GD afbeelding support niet werd gedetecteerd in PHP!

Neem contact op met uw web host en vraag hen waarom GD afbeelding support niet geactiveerd is voor PHP.

FOUT: si-captcha.php plugin geeft aan dat de imagepng functie niet werd gedetecteerd in PHP!

Neem contact op met uw web host en vraag hen waarom imagepng niet geactiveerd is voor PHP.

Nieuws