Easy Way nieuws

 • Hiker Lars Göbel mocht een aantal weken geleden in deze schitterende Rolls Royce Ghost rijden. Hoog tijd voor een interview met deze geluksvogel. 

  1. Kun jij je kort even aan ons voorstellen?

  Mijn naam is Lars Göbel en ik ben 21 jaar oud. Momenteel volg ik de opleiding Logistiek en Economie aan de NHTV in Breda. Ik ben bij Easyway terecht gekomen via 2 vrienden die al langere tijd voor jullie werkten. 

   

  2. Hoe lang ben je nu in dienst bij Easy Way en hoe bevalt het tot nu toe?

  Sinds oktober 2014 ben ik in dienst bij Easy Way. Autorijden is iets wat ik erg leuk vind en om er dan je geld mee te verdienen is natuurlijk ideaal. Ook het rijden in veel verschillende auto’s vind ik leuk waarbij natuurlijk wel eens een mooie of gloednieuwe auto bij zit. Ik heb al verschillende baantjes gehad maar nog nooit een waarbij ik met zoveel plezier mijn werk deed.

   


  3. Hoe reageerde je toen jij voor een spoedrit werd gebeld in een Rolls Royce?

  Toen Jos mij die maandagochtend belde had ik eigenlijk een andere planning voor die dag gemaakt. Toen ik doorkreeg dat het ging om een rit in de middag en hierna dat het om een Rolls Royce Ghost ging heb ik er natuurlijk alles aan gedaan om deze rit toch te kunnen gaan rijden. Dit was een super ervaring en ik heb erg genoten.

   

  4. Hoe ging het transport; kreeg je veel aandacht onderweg en reed de auto zoals je dacht?

  Toen ik aankwam bij de klant zag ik de auto al meteen staan. Ik wist dat ze groot waren maar terwijl ik eromheen liep was alles nog groter in mijn beleving. Na de eventuele schade gecheckt te hebben stapte ik in, de auto reed heerlijk, er zat een 550 KP V12 motor in, dit had ik nog nooit eerder beleefd. Onderweg keek ongeveer iedere auto die voorbij reed even twee keer, zelfs één persoon maakte foto’s van de Rolls Royce. Dit was een geweldige ervaring en ik denk niet dat ik zomaar nog een keer in zo’n auto zal rijden. Bedankt Easy Way!

   

  5. Heb jij vaker in dit soort auto’s gereden?

  Een auto zals deze had ik nog nooit in gezeten. Ik heb een keer 20 minuten in een Ferarri Modena gereden, dat was ook heel bijzonder maar totaal iets anders dan in deze luxe auto.

   

  6. Wat is jouw droomauto?
  Ik vind veel auto’s erg mooi, maar deze Rolls Royce is toch wel een auto om nog even over verder te dromen.

   

   

Reageer

FOUT: si-captcha.php plugin geeft aan dat GD afbeelding support niet werd gedetecteerd in PHP!

Neem contact op met uw web host en vraag hen waarom GD afbeelding support niet geactiveerd is voor PHP.

FOUT: si-captcha.php plugin geeft aan dat de imagepng functie niet werd gedetecteerd in PHP!

Neem contact op met uw web host en vraag hen waarom imagepng niet geactiveerd is voor PHP.

Nieuws