Easy Way nieuws

 • Het hoogste woord: de studentchauffeur

  Monday, 21 September, 2015

  Hiker Hobie Huizer werkt nu 2 jaar als hiker bij Easy Way en voor hem is een droom uitgekomen deze zomer. Hij mocht in een Jaguar naar Marbella rijden en weer retour. Lees hieronder meer over deze geluksvogel:

  1. Wat trekt jou vooral aan in het werk bij Easy Way? De vrijheid, lekker dagjes touren. Eigen dagen en uren kunnen inplannen. Veel zelf uitzoeken, de zelfstandigheid. Collega’s mis ik soms, maar de laatste tijd wel meer contact gehad met ze door het grote PostNL project en ik zie vaak hikers bij Meerkerk of Almere dan maken we altijd even een praatje. En doordat ik aanwezig was bij de Honkbalclinic met barbecue in Oosterhout merk ik nu dat ik anders praat aan de telefoon met bijvoorbeeld Sybrine en Jos omdat ik ze gezien en gesproken heb daar. Je vraagt makkelijker hoe het gaat en hoe bijvoorbeeld het weekend was.
  2. Wat is jouw meest bijzondere ervaring tot nu toe? Dat zijn absoluut de ritten naar Marbella en weer retour in een Jaguar XF Sportbreak! Vliegen voor mijn werk en mooie plekken bezoeken was altijd al een droom en die kwam uit. Door de Pyreneeën en over het Spaanse hoogland rijden met zo’n auto is echt puur genieten. Ook heb ik de prachtige stad Malaga nog kunnen bezoeken voordat ik terugvloog en voorafgaand aan de rit retour heb ik lekker aan het strand gelegen.   
  3. Voel jij je voldoende verbonden met Easy Way? Nu ik veel collega’s gezien heb wel. Een keer een borrel met andere chauffeurs zou helemaal leuk zijn, dat verstrekt de verbondenheid. 
  4. Wat vind je van de nieuwsbrief? Ik vind het interessant om de verhalen van andere chauffeurs te lezen en zie graag welke projecten Easy Way uitvoert. Wat ook interessant zou zijn is als er bijzondere transporten inkomen met foto’s, het liefst dan van ritten naar het buitenland.
  5. Ben je nog steeds gelukkig met jouw baan als hiker? Jazeker. In juli heb ik veel gewerkt, ook door het grote PostNL project. Veel reizen met de trein en auto en dat is soms vermoeiend. Maar zo fijn dat ik zoveel uren kan maken wanneer ik wil. Ik weet nog niet of ik zal doorgroeien naar privéchauffeur; de vrijheid in de auto zonder dat ik rekening hoef te houden met iemand wil ik eigenlijk niet missen!

Reageer

FOUT: si-captcha.php plugin geeft aan dat GD afbeelding support niet werd gedetecteerd in PHP!

Neem contact op met uw web host en vraag hen waarom GD afbeelding support niet geactiveerd is voor PHP.

FOUT: si-captcha.php plugin geeft aan dat de imagepng functie niet werd gedetecteerd in PHP!

Neem contact op met uw web host en vraag hen waarom imagepng niet geactiveerd is voor PHP.

Nieuws