Easy Way nieuws

 • Het hoogste woord: de studentchauffeur

  Friday, 19 December, 2014

  Erwin de Roo, privéchauffeur bij Easy Way, heeft binnenkort wat te vieren. Nog een paar keer vroeg opstaan en dan zal hij zijn 500ste rit gaan rijden! Met veel enthousiasme vertelt hij ons over zijn ervaringen tot nu toe bij Easy Way.

  1. Bijna de 500ste rit bij Easy Way, hoe voelt dat nu?
  Een gematigt gevoel van trots heerst toch wel. Al zo’n 5 jaar werk ik voor jullie, dus een 100 ritten per jaar is best een goed gemiddelde. Ik vind het echt mooi dat ik dat heb weten te behalen, geeft ook aan dat Easy Way mij graag inzet en omgekeerd. Met plezier zou ik er nog 500 achteraan doen.

  2. Kun jij je nog jouw eerste rit herinneren, hoe ging dat was je zenuwachtig?
  Mijn allereerste ritje wat ik reed was op 28 januari 2009 en bracht mij van Eindhoven naar Amersfoort. Dit alles in een zilvergrijze Volkswagen Polo. Ik was niet heel zenuwachtig, want ik wist wat ik moest doen en had wel vaker in andermans auto gereden. Mijn eerste keer als privéchauffeur was een ander verhaal. Dit was in september 2012 en ik moest een klant van Sittard naar verschillende plaatsen in Nederland brengen. Dat was andere koek. Serieuze koek. Maar ik heb het er goed vanaf gebracht.


   3. Wat was de meest bijzondere rijervaring voor jou tot nu toe?
  Een transport als hiker wat mij is bijgebleven: een auto van Amsterdam naar Breda rijden in een Renault Mégane Cabriolet in december 2010. Jammer zou je denken, maar ik liet mij niet kennen. Muts op, verwarming aan en dat dak open. Het was weliswaar 1 graad buiten, maar het zonnetje scheen. En wanneer de zon schijnt gaat dat dak hoe dan ook open.

   

   

   4. Wat vind je van het contact met onze planning?
  Hartstikke goed. Natuurlijk wil je soms wat eerder gebeld worden voor een rit voor de volgende dag, maar ik heb over die 5 jaar eigenlijk niets te klagen gehad. Het vriendelijke stemgeluid van de dames op kantoor is altijd prettig om te horen, zelfs als er wat mis gaat of als je een bekeuring hebt gereden. Ze weten heel goed hoe ze een planning moeten maken, ik zou het zelf niet kunnen met de drukte die Easy Way kent.

   

   5. Heb jij tips voor privéchauffeurs die net beginnen bij Easy Way?
  Zorg gewoon dat je zelf altijd weet waar je mee bezig bent. Laat je niet beinvloeden door de grote auto die je rijdt en laat je daar ook vooral niet door meeslepen. Jij doet dit werk omdat je het leuk vindt en omdat Easy Way je gedegen en professioneel genoeg vindt om dit werk überhaupt te doen. En blijft ten alle tijden professioneel. Zo nu en dan wordt je namelijk echt wel getest. Door de klant en door het verkeer op de vaderlandse wegen.

   

   6. Hoe gaat het leven eruit zien na de 500ste rit?
  Nou ik hang in ieder geval een grote ’500′ boven mijn bed. En daarna wordt het tijd om stage te gaan lopen voor de laatste keer. Maar ik kan zeggen dat het leven zelfs de donkere dagen voor kerst er zonnig uitzien, wetende dat ik Easy Way al 500 keer uit de brand heb geholpen. Happy to help!

   

1 Reactie op “Het hoogste woord: de studentchauffeur”

 1. Tijmen Keizers zei op

  Beste Erwin,

  wat een tof verhaal! gefeliciteerd met deze mooie mijlpaal.

  groet,

  Tijmen Keizers
  Hiker

Reageer

FOUT: si-captcha.php plugin geeft aan dat GD afbeelding support niet werd gedetecteerd in PHP!

Neem contact op met uw web host en vraag hen waarom GD afbeelding support niet geactiveerd is voor PHP.

FOUT: si-captcha.php plugin geeft aan dat de imagepng functie niet werd gedetecteerd in PHP!

Neem contact op met uw web host en vraag hen waarom imagepng niet geactiveerd is voor PHP.

Nieuws