Easy Way nieuws

 • Tevredenheidsonderzoek Vincent Dokter

  Tuesday, 30 June, 2015

  Beste chauffeurs,

   

  Jullie hebben zeer enthousiast gereageerd op de chauffeurstevredenheidsenquête. Op dag één is de enquête zelfs al 355 keer ingevuld!

  Uiteindelijk zijn er 444 volledig ingevulde enquêtes binnen gekomen. Een groot aantal, waar ik jullie allemaal graag voor wil bedanken!

  Dit zal ook terug komen in een betere binding die Easy Way met jullie wil bereiken, want hier zijn jullie nog niet tevreden over. Jullie willen graag meer betrokken worden bij het bedrijf.

   

  Over het algemeen leest zo’n 50% van de chauffeurs de nieuwsbrief niet. Deze editie van de nieuwsbrief, met het verhaal achter de rit met de Rolls-Royce Ghost, zal wel meer gelezen worden vermoed ik.

  Easy Way wil proberen om de nieuwsbrief aantrekkelijker en interessanter te maken. Heb jij een suggestie hoe dit verbeterd kan worden, dan horen wij dat graag via: marketing@easyway.nl.

   

  Ook willen jullie graag eerder gebeld worden dan een dag van tevoren. Dit is planningstechnisch een moeilijk onderwerp, ook omdat er steeds meer aanvragen last-minute binnen komen.

  Er komen veel reacties binnen dat jullie niet te spreken zijn over de administratieve rompslomp (maar liefst 60% van jullie spreekt dit het minst aan), en dat begrijpt Easy Way. Daarom is Easy Way ook druk aan het testen met de app, waardoor jullie straks (bijna) zonder papieren op pad kunnen gaan.

   

  Inhoudelijk zijn jullie wel zeer tevreden over het werk. Flexibiliteit, zelfstandigheid en het rijden in mooie auto’s spreekt jullie erg aan.

  Dit is ook goed te zien in de vraag of jullie studie en werk goed kunnen combineren. De helft van jullie is het er helemaal mee eens dat dit goed is te combineren en maar 5 van jullie allemaal kunnen dit absoluut niet goed combineren.

   

  Uiteindelijk geven jullie Easy Way een 7.5 als cijfer. Een mooie cijfer waar Easy Way hard aan gaat werken om dit volgend jaar nog hoger te krijgen.

   

   Vincent Dokter

   

Reageer

FOUT: si-captcha.php plugin geeft aan dat GD afbeelding support niet werd gedetecteerd in PHP!

Neem contact op met uw web host en vraag hen waarom GD afbeelding support niet geactiveerd is voor PHP.

FOUT: si-captcha.php plugin geeft aan dat de imagepng functie niet werd gedetecteerd in PHP!

Neem contact op met uw web host en vraag hen waarom imagepng niet geactiveerd is voor PHP.

Nieuws