Easy Way nieuws

5 reacties op “Zithouding in de auto”

  1. Mooi !

  2. Duidelijke uitleg!

  3. Zoals admin al opmerkte, een duidelijk uitleg. Maar heeft iemand misschien nog een tip voor de hoogte van de stoel?? Ik doe altijd maar wat, volgens mij is dat ook geen probleem (zolang je maar fijn zit) maar misschien dat iemand nog een interessante tip heeft…

  4. De hoogte van de stoel als bestuurder is niet van zoveel belang, maar ik kan me voorstellen dat je hem graag in de hoogste stand zet. Kom je dan met je knieen tegen het stuur, dan kun je (als die optie aanwezig is) je stuur wat hoger zetten. Bij de kleine personen kan dat van belang zijn. De langere personen hebben soms het probleem dat, zelfs als je de stoel in de laagste stand zet, ze nog bijna met het hoofd tegen het dak aanzitten. Ook niet zo prettig. Dit is allemaal “automerk gebonden”

    Belangrijk bij het autorijden: Goed bedieningscontact met de pedalen, ontspannen armen, rugcontact met de leuning houden en symmetrisch achter dat stuur zitten tijdens het rijden. In bochten je hoofd recht houden en niet “meehangen” met de bocht.

  5. ikzelf vindt het altijd belangrijk om naast de instructies van easyway echt goed op te letten dat je niet te ver naar voren zit. Je hebt namelijk meer controle van veraf dan als je erg met je voeten op de pedalen zit.

Reageer

FOUT: si-captcha.php plugin geeft aan dat GD afbeelding support niet werd gedetecteerd in PHP!

Neem contact op met uw web host en vraag hen waarom GD afbeelding support niet geactiveerd is voor PHP.

FOUT: si-captcha.php plugin geeft aan dat de imagepng functie niet werd gedetecteerd in PHP!

Neem contact op met uw web host en vraag hen waarom imagepng niet geactiveerd is voor PHP.

Nieuws